Hoe wil jij wonen in Kreekrijk?

Hoe wil jij wonen in Kreekrijk?

Jouw eigen woning in Assendelft

De mogelijkheden
zijn eindeloos

De kavels bieden ruimte voor een gevarieerd architectuurpakket. Of je nu kiest voor een van de voorontworpen woningen of zelf samen met een architect/aannemer aan de slag gaat, elke woning is uniek. Binnen de vrije kavels is er ruimte voor één Special. De woning die op deze plek wordt gerealiseerd, dient uitgewerkt te

worden tot een niveau dat uitstijgt boven het architectonisch niveau van de overige woningen. De locatie van de Special is dusdanig gekozen, dat het bijdraagt aan de oriëntatie binnen deelplan A van Kreekrijk. De Special is aangegeven met een rode ster op de interactieve kavelkaart.

Dit is thuiskomen

Kies de woning die
het best bij je past

De start van een eigen huis bouwen begint nadat je jouw kavel hebt uitgezocht in Kreekrijk. Nu begint het oriënteren om de keuze voor jouw woning te maken. Afhankelijk van je woonwensen bieden wij een aantal ontwerpen aan die nog geheel zijn aan te passen aan je persoonlijke wooneisen. De ontworpen woningen passen perfect binnen het landschap en het beeldkwaliteitsplan.

Pionier van je eigen droomwoning

Ontwerp samen met
je eigen architect

Elke keer als je je eigen huis binnenstapt moet je denken: dit is míjn thuis, dit voelt goed. Je wilt jezelf herkennen in jouw woning. En je hebt specifieke wensen en wilt absoluut geen standaard plaatje. Dan is het zelf ontwerpen van jouw woning je werkwijze. Want een goede architect weet al jouw wensen en eisen te vertalen dat perfect is voor jou. Een eigen ontwerp maken samen met jou gekozen architect/aannemer is mogelijk op alle kavels van fase 1.

Ontwikkelingscombinatie Kreekrijk is niet verantwoordelijk voor de getoonde ontwerpen. De uitwerking van de getoonde ontwerpen vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende aannemers en de koper van de kavel.

In onderstaand schema is aangegeven waar welke soort vrijstaande woning
mogelijk wordt geacht in fase 1 van de vrije kavels in Kreek

Kavelnummer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Villa A X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa B X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa C X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa D X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa E X X X X X X X X X X X X X
Villa F X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa G X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa H X X X X X X X X X X X X X X X X X X