Hoe wil jij wonen in Kreekrijk?

Hoe wil jij wonen in Kreekrijk?

Jouw eigen woning in Assendelft

De mogelijkheden
zijn eindeloos

De kavels bieden ruimte voor een gevarieerd architectuurpakket. Of je nu kiest voor één van de voorontworpen woningen of zelf samen met een architect/aannemer aan de slag gaat, elke woning is uniek. Binnen de vrije kavels is er ruimte voor één Special. De woning die op deze plek wordt gerealiseerd, dient uitgewerkt te

worden tot een niveau dat uitstijgt boven het architectonisch niveau van de overige woningen. De locatie van de Special is dusdanig gekozen, dat het bijdraagt aan de oriëntatie binnen deelplan A van Kreekrijk. De Special is aangegeven met een rode ster op de interactieve kavelkaart.

Dit is thuiskomen

Kies de woning die
het best bij je past

De start van een eigen huis bouwen begint nadat je jouw kavel hebt uitgezocht in Kreekrijk. Nu begint het oriënteren om de keuze voor jouw woning te maken. Afhankelijk van je woonwensen bieden wij een aantal ontwerpen aan die nog geheel zijn aan te passen aan je persoonlijke wooneisen. De ontworpen woningen passen perfect binnen het landschap en het beeldkwaliteitsplan.

Villa A

Extra brede vrijstaande villa met een geknikte doorlopende kapconstructie. Groots verrassend en met heel veel sfeer. De combinatie van metselwerk en de vezelcementdelen passen mooi in de Zaanse architectuurstijl. Standaard met aangebouwde berging.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 188 m²

Woninginhoud

ca. 749 m³

Aantal slaapkamers

3

Villa B

Een vrijstaande villa met een geknikte kap. De fraaie dakranden, gevelbekleding en erker aan de voorzijde geven deze villa een fraai en chique uitstraling. Geheel passend binnen de Zaanse architectuur en de bestaande omgeving.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 171 m²

Woninginhoud

ca. 687 m³

Aantal slaapkamers

3

Villa C

De toepassing van metselwerk en vezelcementdelen (in de kleur donkergroen of donkerblauw) geeft deze woning een uniek Zaans tintje. De woning beschikt standaard over een aangebouwde berging.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 226 m²

Woninginhoud

ca. 888 m³

Aantal slaapkamers

3

Villa D

De toepassing van een tuitgevel, kleurrijk metselwerk en groene vezelcementdelen geven deze woning een markante uitstraling. De woning beschikt standaard over een aangebouwde berging.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 199 m²

Woninginhoud

ca. 787 m³

Aantal slaapkamers

3

Villa E

Deze vrijstaande woning heeft een Zaans boerderijachtige uitstraling door het voor- en achterhuis. De combinatie van metselwerk met vezelcementdelen en de bijzondere daklijst met makelaar geven de woning een herkenbaar en eigentijds uiterlijk.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 221 m²

Woninginhoud (incl. berging)

ca. 946 m³

Aantal slaapkamers

3

Villa F

Deze vrijstaande villa heeft een bijzondere uitstraling door de doorlopende kapconstructie die kenmerkend is bij de Zaanse architectuur. De stijl en kleurstelling van de villa sluiten perfect aan bij de omliggende bebouwing.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 182 m²

Woninginhoud

ca. 725 m³

Aantal slaapkamers

5

Villa G

Sta versteld van deze prachtige woning. Groots, verrassend en vooral veel sfeer. de gehele voorgevel van deze villa is voorzien van een kunsthouten gevelbekleding welke een fraai aanzicht geeft. Aan u voor welke Zaanse kleurstelling u gaat.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 175 m²

Woninginhoud

ca. 690 m³

Aantal slaapkamers

5

Villa H

Tijdloze vrijstaande villa met een royaal woonoppervlak en uitgevoerd in twee kleurstellingen. Aan de voorzijde is de villa voorzien van een uitbouw. Perfect passend en uitgevoerd met een schuine kap.

Woonoppervlak (GBO)

ca. 175 m²

Woninginhoud

ca. 690 m³

Aantal slaapkamers

5

Ontwerp samen met
je eigen architect

Elke keer als je je eigen huis binnenstapt moet je denken: dit is míjn thuis, dit voelt goed. Je wilt jezelf herkennen in jouw woning. En je hebt specifieke wensen en wilt absoluut geen
standaard plaatje. Dan is het zelf ontwerpen van jouw woning je werkwijze. Een eigen ontwerp maken samen met jou gekozen architect/aannemer is mogelijk op alle kavels van fase 2.

Ontwikkelingscombinatie Kreekrijk is niet verantwoordelijk voor de getoonde ontwerpen. De uitwerking van de getoonde ontwerpen vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende aannemers en de koper van de kavel.

In onderstaand schema is aangegeven waar welk soort vrijstaande woning
mogelijk wordt geacht in fase 2 van de vrije kavels in Kreekrijk.

Kavelnummer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Villa A X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa B X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa C X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa D X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa E X X X X X X X X X X X X X
Villa F X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa G X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Villa H X X X X X X X X X X X X X X X X X X