Schrijf je in!

39 vrije kavels in Kreekrijk Assendelft

Fase 2

18 vrije kavels

39 vrije kavels in Kreekrijk Assendelft

Fase 2

18 vrije kavels

Vrije kavels Assendelft, Zaanstad

Vrije kavel of
een kavel met woning

Na het eten een wandeling door de wijk maken, een praatje met de buren, kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of fietsen in het polderlandschap om de hoek. Dat is wonen in Assendelft. Met Zaandam en Amsterdam lekker dichtbij, woon je in Kreekrijk in een landelijke omgeving met volop water en groen.

Wil jij jouw droomhuis zelf bouwen in Assendelft? Dan is dit je kans! Op het noordelijke eiland van Kreekrijk zijn kavels gereserveerd voor vrijstaande villa’s. Ben je klaar om zelf een huis te (laten) bouwen, helemaal volgens jouw eigen inzichten? Of heb je een voorkeur voor één van de speciaal gemaakte voorontwerpen voor de vrije kavels?

Wil jij jouw droomhuis bouwen in Kreekrijk? Dit is je kans op een bouwkavel in Assendelft. Er zijn diverse kavels beschikbaar in verschillende oppervlaktes. Heb je interesse? Neem direct contact op met één van de makelaars: Bert van Vulpen (075) 647 20 60 of Brantjes Makelaars (075) 640 18 88. Of maak een account aan via het inschrijfformulier.
Een van de makelaars neemt dan z.s.m. contact op met jou.

Vrije kavels direct aan het water

Het noordelijk plandeel van Kreekrijk is gereserveerd voor bouwkavels. Op de interactieve kaart zijn de verschillende kavels duidelijk te zien. Bedenk waar je jouw woning wilt bouwen. Standaard direct aan het water en een aantal met panoramisch zicht over het landschap.
Aan jou de keuze!

Zelf bouwen of een kavel met woning

Kreekrijk biedt je tal van mogelijkheden voor het bouwen van een eigen vrijstaande villa. Ga je het pionierschap aan met een eigen architect/aannemer of maak je de keuze uit een van de al ontworpen villa’s. Welke je ook kiest, zelf bouwen is een feestje.

Buiten zijn en wonen

Helemaal tot rust komen na je werk en mooie wandelingen of fietstochten maken door de natuur. Dat kan in Assendelft uitstekend, want je bent zo in het polderlandschap. Hier kun je je kaas en eieren kopen bij een van de boerderijen. En in het weekend even bijkletsen met de buren.